» Ellens dop, del 2.

Här kommer fortsättningen på föregående inlägg :)
 
 
Vaniljbottnar med vit chokladmousse och hallongrädde. Fodrad med smörkräm och täckt med sugarpaste. Dekorationer i sugarpaste samt ätbara pärlor.
 
 

» Ellens dop, del 1.

Lilla Ellens dop stod för dörren och jag kom överens med hennes mamma och pappa (se deras bröllopstårta här) att temat skulle vara rosa, blommigt och sött. Sagt och gjort - och detta blev resultatet!
 
 
Vaniljbottnar med vit chokladmousse och hallongrädde. Fodrad med smörkräm och täckt med sugarpaste. Dekorationer i sugarpaste samt ätbara pärlor.
 

» Emil & My.

Kärlekssagan började för många år sedan, och nu var det således dags att knyta säcken i samband med det senaste lilla tillskottets dop (se hennes tårtor här och här). Ett överraskningsbröllop stod på schemat och jag fick äran att baka tårtorna till såväl bröllop som dop. Ett underbart och lättsamt samarbete med brud och brudgum. All lycka!
 
 
Vaniljbottnar med vit chokladmousse och hallongrädde. Fodrad med smörkräm och täckt med sugarpaste. Dekorationer av sugarpaste samt ätbara pärlor.
 
 
 
 

» My birthday cake.

Och så var det dags för fröken bakom tårtorna att fylla 25 år. Jag kände för att skapa med grädde, choklad och jordgubbar och resultatet blev enligt nedan. Klassisk jordgubbstårta med en liten twist i form av flaggor med randiga vimplar i pastelliga färger. Love it!
 
 
Vaniljbottnar med jordgubbsmousse, glasscreme och lemoncurdmousse.
 

» Grattis Olle!

Liten blev stor, och för min del innebar det storbak. Olle fyllde 1 år och hans föräldrars önskemål var väldigt enkelt att uppfylla - något gott. Jag föreslog alltså min favoritblandning, något sött, något surt och så lite bär på det, och det gick hem hos föräldrarna L och J. Lekfullt tema med mycket färg, prickar, bilar och klossar - helt enligt föräldrarnas förslag och önskemål. :)
 
 
Vanilj- och chokladbottnar med lemoncurdmousse, glasscreme och blåbärsmousse.
 

» Födelsedagstårta till mamma.

 
Vaniljbottnar med lemoncurdmousse och glasscreme. Fodrad med smörkräm och täckt med sugarpaste.

» En liten treat för två.

När jag en kväll i våras fick för mig att prova en massa olika fyllningar blev det två småtårtor för att kunna prova så många fyllningar som möjligt på den vaniljbotten jag hade kvar. Rosen var den första jag gjorde i sugarpaste, och tyvärr var sp:n lite för torr vid tillfället vilket gav ett sisådär resultat. Men ändock vart de en söt liten tårta för två. ♥
 
 
Vanijbottnar med kokosmousse och nutellafluff. Fodrad med smörkräm och täckt med sugarpaste.

» Dots.

 
Vaniljbottnar med blåbärsmousse och glasscreme. Fodrad med smörkräm och täckt med sugarpaste.