» Steg för steg: såhär fyller du en muffins.

Vi börjar med en grej som kanske är ganska basic för vissa men inte för andra - nämligen att fylla en muffins. Man kan ju lägga i en chokladbit, geléhallon, frukt eller bär innan gräddningen - you name it - men nu ville jag fylla med glasscreme och då tycker jag att det är lättast att göra såhär :)
 
1. Skär bort toppen på muffinsen för att få en jämn yta. Om du vill - spara delen du skär av och lägg sedan tillbaka den som ett lock :)
2. Gröp ur muffinsen. Jag gjorde det genom att skära en cirkel och sedan gräva ut mitten, men det fungerar säkert ännu bättre med en kärnhusutskärare. Alla sätt är bra - så länge man får ut mitten av muffinsen. (Tips! Får du mycket kaksmulor över, frys in dem och använd till cakepops!)
3. Lägg fyllningen i en sprits med en ganska tunn tyll och spritsa ner i hålet tills du kommer i nivå med kanten på muffinsen.
4. Här har jag spritsat en liten klick och därmed täckt hålet som blir. :) Hur mycket frosting man vill ha är helt en smaksak, här valde jag att spara på krutet då jag skulle greja vidare med sugarpaste och sockerpärlor.
 
 
Lycka till :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo